Honigcomplex

De voormalige Honigfabriek in Nijmegen wordt voor een periode van 8 jaar bemand door tal van ondernemers uit verschillende branches. In november 2013 trokken de eerste bedrijven in het complex, waarna het Honigcomplex al snel wist uit te groeien tot één van dé hotspots van Nijmegen. Vandaag de dag zijn er meer dan 30 verschillende bedrijven gevestigd. Van creatieve werkplaats tot beachvolleybal-hal en van koffiebranderij tot bierbrouwer met brewpup. Op het Honigcomplex wordt gegeten, gedronken, gebrouwen, gedanst, gesport, gewerkt, gewinkeld.

Het karakteristieke terrein ligt in het westen van de stad en is goed bereikbaar: net buiten het centrum van Nijmegen, op 5 minuten afstand van het station én voorzien van voldoende gratis parkeergelegenheid.

Werkwijze

Het Honigcomplex is een dynamische hotspot waar ook op het gebied van evenementen van alles mogelijk is. Van grote congressen, tot vergaderingen, van personeelsbarbecues tot uitjes met het team. De mogelijkheden op het oude fabrieksterrein zijn bijna eindeloos.

HonigEvents is de centrale organisatie voor evenementen in en op het Honigcomplex. We kennen de ondernemers die in het complex gevestigd zijn goed, weten wat ze te bieden hebben en waar hun kwaliteiten liggen. Voor onze evenementen werken wij graag met deze ondernemers samen. Niet alleen uit praktisch oogpunt, maar ook omdat er écht veel kennis en kwaliteit in de fabriek te vinden is.